Strekmetaal

In samenwerking met Rometa Metaalproducten leveren, ontwerpen en monteren wij de meest veelzijdige strekmetalen en geperforeerde gevelsystemen.

Strekmetalen en geperforeerde gevelbekleding

Met strekmetaal en geperforeerd metaal van Rometa Metaalproducten kunt u eindeloos creëren. Van gevelbeplating tot constructie-onderdelen, de kwaliteit is hoogwaardig en de mogelijkheden zijn uitzonderlijk en eindeloos. We leveren maatwerk met gevoel voor design en oog voor detail. Al veel opdrachtgevers gingen u voor!

Ontdek nu zelf de unieke eigenschappen van onze producten en bekijk de bijzondere projecten, voorzien van strekmetaal en geperforeerd metaal.

STREKMETAAL

Maak kennis met strekmetaal. Een multi-toepasbaar product van duurzame kwaliteit. Met strekmetaal van Rometa Metaalproducten geeft u elk project de unieke en gewenste uitstraling. Niet voor niets passen architecten dit product graag toe in totaalprojecten.

Strekmetaal kan op verschillende manieren worden afgewerkt alvorens het wordt toegepast. Thermisch verzinken (bij staal), maar ook poedercoatsystemen en anodiseren (bij aluminium) behoren tot de mogelijkheden. Bij uw keuze voor poedercoating of anodiseren is er een zeer breed scala aan kleurmogelijkheden. Aan elke wens kan worden voldaan.

Geperforeerd Metaal

Een bijzonder esthetisch uiterlijk creëren? Geperforeerd metaal biedt enorm veel uitkomsten en mogelijkheden. Met het juiste perforatie-patroon voegt u een uniek element aan het materiaal toe. Geperforeerd metaal kent een breed scala aan mogelijkheden en toepassingen. De geperforeerde elementen zijn te produceren uit verschillende metalen en toe te passen in diverse disciplines. Denk hierbij aan aluminium, staal, weervast staal en RVS. Hiervan wordt zowel in de bouw als in de industrie veelvuldig gebruik van gemaakt. In de bouw als gevelbekleding of afwerking van uw interieur. Hierbij zijn de panelen in de vorm van cassettes, waarbij de buitenranden van de platen worden omgezet.

Kwaliteit is een keuze

MGBcs is vaak in het voortraject met architecten en ontwikkelaars nauw betrokken met het ontwerp van de uit te voeren projecten. Tijdens deze ontwerpfase ondersteunen wij de architecten met het bedenken van eenvoudig uit te voeren detailleringen en ontwikkelen wij voor ieder ingewikkeld idee een eenvoudig oplossing. Hoe simpel kan het zijn.