Gammastone gevelsystemen

Wij worden gekenmerkt door flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het GammaStone Air Technology-systeem

GammaStone is wereldleider in de productie van geïntegreerde panelen voor gevelsystemen . De grote kracht van onze producten is het gepatenteerde GammaStone Air-systeem , waardoor de panelen extreem licht van gewicht zijn en ook in groot formaat verkrijgbaar zijn. Elk kenmerk is volledig aanpasbaar, zodat het effectief beantwoordt aan verschillende behoeften: het voorstel omvat toepassingen in natuursteen, UHPC, gres-porselein, glas en baksteen. De panelen kunnen ook worden geïntegreerd in verschillende systemen, functioneel voor de realisatie van doorlopende gevels, geprefabriceerde wanden, geventileerde gevels, binnenbekleding, valse plafonds, kolommen en tralielagen. Plus de Gamma Wall: een volledig geprefabriceerde oplossing voor ondoorzichtige wanden, die de installatietijden en -kosten reduceert en tegelijkertijd hoge prestaties garandeert.

De gepatenteerde GammaStone Air-producten zijn gemaakt met behulp van innovatieve technologieën met volledig geautomatiseerde robotproductie , dus ons voorstel maakt het mogelijk om lichtgewicht panelen aan te bieden in verschillende materialen en groot formaat , tot 4200 x 1500 mm (ca. 13 × 5 voet). GammaStone Air-panelen hebben een zeer hoge weerstand tegen stoten, buigen en compressie, als gevolg van het gebruik van innovatieve materialen die worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Onze panelen vertegenwoordigen daarom een ​​geavanceerde oplossing die hoge prestatienormen en ongeëvenaarde esthetische schoonheid garandeert . Het GammaStone Air-product is beschermd door patent (nr. RM2013A000068).

MGBcs bouwt gevels

In de ruimste zin van het woord met de volgende materialen:

  • Vol-kern aluminium, RVS en weervast staal.
  • Composiet aluminium.
  • Strekmetaal en geperforeerde cassettes in aluminium, staal of weervast staal.
  • Ekosiet polyesterbeton, Gammastone Airpanels, Rieder FibreC elementen.

Kwaliteit is een keuze

MGBcs is vaak in het voortraject met architecten en ontwikkelaars nauw betrokken met het ontwerp van de uit te voeren projecten. Tijdens deze ontwerpfase ondersteunen wij de architecten met het bedenken van eenvoudig uit te voeren detailleringen en ontwikkelen wij voor ieder ingewikkeld idee een eenvoudig oplossing. Hoe simpel kan het zijn.