Sunshield zonwerings systemen

Maak van daglicht een genot

Speel met licht

Geef uw woning, atelier of kantoor, extra allure met het Sunshield lamellensysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos. De opmerkelijke schoonheid van het Sunshield lamellensysteem schuilt in de ongeëvenaarde kwaliteit van het product in combinatie met onze passie voor perfectie.

MAAK VAN DAGLICHT EEN GENOT

Ons primaire doel is om u een aangenaam gevoel van daglicht te geven op elk moment van de dag het gehele jaar door. Met het Sunshield systeem heeft u zelf de controle over de gewenste hoeveelheid daglicht en zon opwarming. Dus ben niet bang voor toepassing van grote glasoppevlakten bij het ontwerpen van uw woning.

ARCHITECTURALE VRIJHEID

Laat u niet tegenhouden bij het ontwerp door toepassing grote hoeveelheden glas voor zowel gevel als daklicht. Wij vinden altijd een gepaste oplossing.

BUITENLEVEN GEVOEL

Een serre kan een mooie uitbreiding zijn van uw woning. Door toepassing van zonweringlamellen zowel buiten op het serre dak als binnen onder het serre dak heeft u altijd, indien gewenst, volledig daglicht, maar ook volledige zon reflectie en privacy. En natuurlijk alles wat er tussen in zit.

OP MAAT GEMAAKTE PERGOLA’S

Ontwerp een pergola in dezelfde stijl als uw woning in plaats van een standaard uitvoering. Dit is mogelijk met het Sunshield systeem. Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar en Sunshield voorziet u van een geïntegreerd systeem met bijbehorende functionaliteit.

Kwaliteit is een keuze

MGBcs is vaak in het voortraject met architecten en ontwikkelaars nauw betrokken met het ontwerp van de uit te voeren projecten. Tijdens deze ontwerpfase ondersteunen wij de architecten met het bedenken van eenvoudig uit te voeren detailleringen en ontwikkelen wij voor ieder ingewikkeld idee een eenvoudig oplossing. Hoe simpel kan het zijn.